ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 215 215 1821

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Sky4U Properties

Εταιρία Mεσιτών και Εργολαβιών Ακινήτων.

Αγοράζουμε, πουλάμε, ανακαινίζουμε το ακίνητο σας, υπεύθυνα και γρήγορα!

Η Sky4u Properties είναι μια θυγατρική εταιρεία της VICTORY. Βασικός σκοπός  της εταιρείας είναι η απόκτηση, εκμετάλλευση και διαχείριση ακίνητης περιουσίας. Έχοντας την κατάλληλη  τεχνογνωσία και το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό, επενδύουμε στρατηγικά σε επιλεγμένα  ακίνητα, τα οποία είτε αγοράζουμε σε ευκαιρίες , είτε εφόσον  χρήζουν ανακατασκευής τα μετατρέπουμε τα σε εμφανίσιμες και λειτουργικές κατοικίες για υποψήφιους αγοραστές εντός και εκτός συνόρων.

Περισσότερα

Η  Sky4u Properties παρέχει σε όποιον επιθυμεί να εισέλθει στην αγορά ακινήτων της Ελλάδας, έναν ελκυστικό, άμεσο και ασφαλή τρόπο, για τοποθέτηση κεφαλαίων μέσω της αγοράς μετοχών με προνόμια, εστιασμένα στις επιθυμίες, ανάγκες, απαιτήσεις του πελάτη – συνεργάτη και με προκαθορισμένο χρόνο απόδοσης.

Ελάτε να συνεργαστείτε μαζί μας και να αξιοποιήσετε τις υπηρεσίες της εταιρείας στο χώρο ακινήτων.

Victory

Κατασκευή ιστοσελίδων & ηλεκτρονικές υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων

Η ηλεκτρονική σας ταυτότητα , αποτελεί μέσο προώθησης και σημαντική πηγή πληροφοριών για την επιχείρησή σας .Στην εταιρεία μας δεν χρειάζεται να βάλετε  βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσετε  τις πραγματικές λύσεις που χρειάζεστε .

Οι εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει  να σας παρέχει ,  επαγγελματικά , αξιόπιστα και υπεύθυνα κατασκευή ιστοσελίδων & υποστήριξη , google SEO , social media , γραφιστικές υπηρεσίες , διαφημιστικά video .

Η εταιρεία μας δημιούργησε ένα e shop προϊόντων , όπου οι  ασφαλισμένοι  και οι  συνδρομητές των συνεργατών της εταιρεία μας  ,αποκτούν  έξτρα οφέλη από την αγορά των προϊόντων μέσω του e shop μας , με το πρόγραμμα  επιστροφής  χρημάτων  , το οποίο ονομάσαμε   VICTORY BONUS .Ο πελάτης εξαργυρώνει το VICTORY BONUS  και ανανεώνει το συμβόλαιο του με λιγότερα χρήματα ή χωρίς καμία συμμετοχή .Σε περίπτωση που έχει πλεόνασμα , του επιστρέφεται το ανάλογο χρηματικό ποσό.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κορυτσάς 1, ΤΚ 16451
Αργυρούπολη, Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 215 215 1821 , 210 9237560
FAX: 210 3000 133
Email: info@victorynet.gr
ΩΡΑΡΙΟ: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00
Πλοηγηθείτε στην έδρα μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Κορυτσάς 1, Αργυρούπολη

© 2019 Victory. All rights reserved.

el Greek
X