ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 215 215 1821

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ
ΦΙΧ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 25 ΙΠΠΩΝ
(ΕΩΣ 3500kg)

VICTORY ETU ΘΡΑΥΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΦΙΧ ΑΝΩ ΤΩΝ 25 ΙΠΠΩΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ:

✔ ΦΙΧ ΑΝΩ ΤΩΝ 25 ΙΠΠΩΝ(έως 3.500kg).
✔ Διατίθεται ανεξαρτήτως ηλικίας του οχήματος.
✔ Καλύπτονται ζημιές συνεπεία απόπειρας κλοπής, θραύση των κρυστάλλων του    αvεμoθώρακα (παρμπρίζ) – εμπρόσθιου και οπίσθιου και όλων των παραθύρων του αυτοκινήτου και της υάλινης οροφής του (ηλιοροφές), συμπεριλαμβαvoμέvωv και των εξόδων τοποθέτησής τους.
✔ Το όριο ασφαλιστικής ευθύνης είναι € 1.500,00 καθεμία απαίτηση και στο σύνολο για τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου.
✔ Η κάλυψη εκτείνεται σε συμβάντα που προέκυψαν μόνο στην Ελλάδα.
✔ Παρέχεται Πανελλαδικά.
✔ Αν ο κάτοχος ασφαλιστηρίου συμβολαίου επιλέγει να επιδιορθώσει το όχημά του εκτός του συνεργαζόμενου δικτύου , υπάρχει απαλλαγή 500,00 € ανά συμβάν.
✔ Το πρόγραμμα διατίθεται αποκλειστικά μέσω του πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων της Glassfit®

ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

H Autoglassfit A.E. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία με ευρωπαϊκό προφίλ, όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας Πρόκειται για το μοναδικό μέλος από την ελληνική αγορά ...

που συμμετέχει στο Automotive Glass Europe, την ευρωπαϊκή ομοσπονδία εταιριών με δίκτυα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων, με παρουσία σε 16 χώρες, 1.200 καταστήματα, 1.600 κινητές μονάδες και 7.000 εξειδικευμένους τεχνίτες, εξυπηρετώντας πάνω από 4.000 ζημιές την ημέρα.
H Autoglassfit A.E. εισάγει και εμπορεύεται κρύσταλλα οχημάτων με κύριους αποθηκευτικούς χώρους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Έχοντας στο σύνολό της από τις μακροβιότερες παρουσίες στον τομέα επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων, σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα, με το νέο όνομα Glassfit®.
Σταδιακά, όλοι οι σταθμοί μεταλλάσσονται σε καταστήματα σύγχρονων προδιαγραφών με πελατοκεντρική προσέγγιση και διεθνή πρότυπα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την πολυετή εμπειρία και γνώση των επισκευαστών & τοποθετητών κρυστάλλων.
Στους σταθμούς της Glassfit® καθημερινά επισκευάζονται και τοποθετούνται κρύσταλλα αυτοκινήτων, λεωφορείων, πούλμαν, φορτηγών, τρακτέρ, μηχανημάτων έργων καθώς και τρένων, σκαφών και αεροπλάνων. Οι σταθμοί διαθέτουν επίσης κινητές μονάδες (εξοπλισμένα αυτοκίνητα) τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές.

ETU – ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΘΡΑΥΣΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ
IPID ΘΡΑΥΣΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ
ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κορυτσάς 1, ΤΚ 16451
Αργυρούπολη, Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 215 215 1821 , 210 9237560
FAX: 210 3000 133
Email: info@victorynet.gr
Πλοηγηθείτε στην έδρα μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Κορυτσάς 1, Αργυρούπολη

© 2019 Victory. All rights reserved.

EnglishGreek