Η VICTORY Συντονιστές και Μεσίτες Ασφαλίσεων ΕΠΕ είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της ασφαλιστικής αγοράς, παρέχοντας εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο των συνεργατών της.

Λόγω των ανακατατάξεων της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία μας επιλεγεί κατάλληλα προϊόντα σε συνδυασμό με συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης και προώθησης, τα οποία είναι απαραίτητα για το ασφαλιστικό γραφείο κάθε συνεργάτη, προσφέροντας στο δίκτυο των συνεργατών της ανταγωνιστικά προϊόντα με δυνατότητα επιλογής και διαμόρφωσης συγκεκριμένου προϊόντος, οικονομικά οφέλη μέσα από πλήρως αυτοματοποιημένες μηχανογραφικές διαδικασίες, συνεχή εκπαίδευση και αμφίδρομες ουσιαστικές συμβάσεις.

Η εταιρεία προσφέρει στο δίκτυό της όλες τις διαδικασίες ασφάλισης των προϊόντων που εκπροσωπεί σε ηλεκτρονική μορφή, χρησιμοποιώντας μία δική της εφαρμογή, το Victorynet Software, το οποίο είναι κατασκευασμένο για τις ανάγκες των προϊόντων και των συνεργατών διευκολύνοντας τον καθημερινό τρόπο συνεργασίας.

Όλα τα στελέχη της εταιρείας είναι καταρτισμένα και έμπειρα στον ασφαλιστικό κλάδο και έχουν διατελέσει σε σημαντικές διοικητικές θέσεις ασφαλιστικών εταιρειών γνωρίζοντας τις ασφαλιστικές ιδιαιτερότητες όπως την ασφαλιστική υποστήριξη, την ασφαλιστική ιεραρχία, και την ασφαλιστική νοοτροπία.

Η VICTORY συνεργάζεται με 1300 και άνω  ασφαλιστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα τα οποία προωθούν όλα της τα προϊόντα και επιλέγεται  από ασφαλιστικές εταιρείες  τύπου ελεύθερης παροχής για την συμπλήρωση καλύψεων οδικής βοήθειας ή μεγάλες εταιρείες παροχής για την διάθεση  οδικών βοηθειών . Η κύρια δραστηριότητά της είναι η ανάπτυξη πωλήσεων στον κλάδο οδικής  βοήθειας , όπου κατέχει το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων μεμονωμένων συμβολαίων οδικής & ταξιδιωτικής βοήθειας της ελληνικής αγοράς σπάζοντας  με το συμπλήρωμα της πενταετίας από την έναρξη των εργασιών της, το φράγμα των 100.000 συμβολαίων.

Η εταιρεία μας  αφού σταθεροποίησε την θέση της  στην ασφαλιστική αγορά και δημιούργησε μια  σημαντική αξιόπιστη εταιρική ταυτότητα, επεκτάθηκε σε επιπλέον εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα , χρησιμοποιώντας τα μέσα της τεχνολογίας , καταφέρνοντας  σήμερα να έχει δημιουργήσει ένα οπλοστάσιο με σημαντικές ασφαλιστικές παροχές για τον συνεργάτη και πολλές λύσεις.

Σκοπός της συνεργασίας μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, προσφέροντας μέσα από την ικανότητά μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να αξιοποιήσουν μαζί μας επαγγελματικούς κόπους πολλών ετών, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί μία μακροχρόνια και αμφίδρομη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Νικολακόπουλος