ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Victory

Custom

Η υπηρεσία Victory Custom απευθύνεται σε ειδικές παραγωγικές συμφωνίες, όπου ο συνεργάτης μπορεί να δημιουργήσει και να διαμορφώσει το δικό του συμβόλαιο, προσθέτοντας τις δικές του παροχές και υπηρεσίες.

Victory auto plus

Πολυασφαλιστήριο

Το Victory Auto Plus, είναι ένα πρόγραμμα πολυτιμολόγησης ασφαλιστικών προγραμμάτων και υπηρεσιών της εταιρείας VICTORY γύρω από το αυτοκίνητο.

Προσφέρει την δυνατότητα να συνδυάσει ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, τις καλύψεις των αναγκών του πελάτη σύμφωνα με την οικονομική του επάρκεια, σε ασφαλιστικά συμπληρωματικά προϊόντα γύρω από το αυτοκίνητο.

Victory

Web Services

Χρησιμοποιήστε και εσείς τώρα το web services της victory και αποκτήστε όλα τα εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα, πάνω στο δικό σας μηχανογραφικό σύστημα

Νέα Εφαρμογή, Δίπλα Στον Πελάτη

VICTORYMAP

Κατεβάστε την εφαρμογή VictoryMap και επωφεληθείτε  από πληροφορίες, δώρα, παροχές και υπηρεσίες

Το VictoryMap αποτελεί την πρώτη ασφαλιστική εφαρμογή, για έξυπνα κινητά, βοηθά τον ασφαλιζόμενο στον κλάδο αυτοκίνητου με χρήσιμη πληροφόρηση και άμεση κλήση χωρίς ταλαιπωρίες χρεώσεις και αναμονές. 

Βίντεο παρουσίασης

Victory

Ειδικό link παρουσίασης οδικών

Η εταιρεία μας  διαθέτει στον συνεργάτη  ηλεκτρονικά διαφημιστικά αρχεία   ,  όπως διαφημιστικά τρίπτυχα έγχρωμα έντυπα των προγραμμάτων της  που μπορούν κατόπιν συνεννόησης να φέρουν   το σήμα της εταιρείας του συνεργάτη. Επίσης έναν ανεξάρτητο ειδικό σύνδεσμο και  ένα video ,   με σκοπό την εύκολη και εύχρηστη παρουσίαση των 16 διαφορετικών προγραμμάτων οδικών βοηθειών , βάσει των αναγκών του πελάτη  . 

Διαφημιστικό έντυπο

Gif παρουσίασης

Victory

Επιλέξτε ένα από τα 16 προγράμματα οδικής βοήθειας που σας ταιριάζει
Victory Medical

Το πρόγραμμα που μπαίνεις και μένεις κερδισμένος!

Δομημένο με διαφάνεια από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς,  με 45€ το έτος για εσάς και 79€ το έτος για όλη την οικογένεια.

Victory

Ειδικό Link παρουσίασης medical

Η εταιρεία μας  διαθέτει στον συνεργάτη  ηλεκτρονικά διαφημιστικά αρχεία   ,  όπως διαφημιστικά τρίπτυχα έγχρωμα έντυπα του προγράμματος  που μπορούν κατόπιν συνεννόησης να φέρουν  και το σήμα της εταιρείας του συνεργάτη . Επίσης  έναν ανεξάρτητο ειδικό σύνδεσμο και  ένα video ,   με σκοπό την εύκολη και εύχρηστη παρουσίαση των 24 παροχών του προγράμματος  

Ο ειδικός  σύνδεσμος  που σας παρέχουμε , λειτουργεί ανεξάρτητα της ιστοσελίδας της victory  ,δεν παραπέμπει  αλλού τον πελάτη σας ή τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας και έτσι δεν βγαίνει από αυτήν .Επίσης , μπορείτε  να δημοσιεύσετε το υλικό ,στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για προωθητικές ενέργειες  του προϊόντος .

Βίντεο παρουσίασης

Διαφημιστικό έντυπο

Gif παρουσίασης

Victory Medical

Παρουσίαση των 24 παροχών του προγράμματος
Victory

Προκατασκευασμένες Ασφ. Ιστοσελίδες

Χρησιμοποιήστε και εσείς τώρα τις προκατασκευασμένες ασφαλιστικές ιστοσελίδες της victory, κατασκευασμένες σε wordpress, τύπου δυναμικές, με χαμηλό κόστος και εξασφαλίστε την δική σας ηλεκτρονική ταυτότητα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κορυτσάς 1, ΤΚ 16451
Αργυρούπολη, Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 215 215 1821 , 210 9237560
FAX: 210 3000 133
Email: info@victorynet.gr
ΩΡΑΡΙΟ: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00
Πλοηγηθείτε στην έδρα μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Κορυτσάς 1, Αργυρούπολη

© 2019 Victory. All rights reserved.

EnglishGreek