ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε έκτακτο περιστατικό υγείας,

στις δύσκολες περιπτώσεις ενός προβλήματος υγείας ή ενός ατυχήματος η Interamerican βρίσκεται κοντά σε εσάς και στην οικογένειά σας, με ένα μόνο τηλεφώνημα στη Γραμμή Υγείας 1010. Εξειδικευμένοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, βρίσκονται εκεί για να σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες. Επίσης, η Άμεση Ιατρική Βοήθεια αναλαμβάνει, αν κριθεί απαραίτητο, να συντονίσει και να καλύψει την υγειονομική μεταφορά στην πλησιέστερη ενδεδειγμένη νοσηλευτική μονάδα.

Γραμμή Υγείας 1010: Όλα για την υγεία σας σε ένα τηλέφωνο

Σε ένα τηλέφωνο έχετε στη διάθεσή σας όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε για την υγεία σας. 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, όπου και αν βρίσκεστε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Ιατρικές συμβουλές στη διάθεσή σας 24/7

Μ’ ένα τηλεφώνημα στο 1010, γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και εξειδικευμένοι συνεργάτες μιλούν μαζί σας, αξιολογούν την κατάστασή σας και σας δίνουν λύσεις για άμεση ανακούφιση.

Επείγοντα περιστατικά

Έχετε άμεση πρόσβαση σε συμβουλές πρώτων βοηθειών και οδηγίες από γιατρούς για την αντιμετώπιση του έκτακτου περιστατικού. Επιπλέον, οι άνθρωποι του 1010 σας ενημερώνουν για τα ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε αμέσως.

Μεταφορά ασθενούς

Σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκεστε, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι γιατροί του 1010 θα αναλάβουν για σας, το συντονισμό της υγειονομικής σας μεταφοράς με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή ακόμα και αεροπλάνο.

Πληροφορίες Δικτύου Υγείας

Καλώντας στο 1010 κάθε φορά που θέλετε να κάνετε χρήση του συμβολαίου σας, βρίσκετε όλες τις πληροφορίες για τους συνεργαζόμενους γιατρούς και τα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα, όπως επίσης για τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία και τους χειρουργούς με ειδική σχέση συνεργασίας με την Interamerican.

Ενημέρωση καλύψεων & Διαδικασιών

Στο 1010 μπορείτε να μάθετε με απόλυτη ακρίβεια όλες τις πληροφορίες του συμβολαίου σας και να ενημερωθείτε για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που σχετίζονται με τη χρήση του συμβολαίου σας, όπως η προέγκριση για μία προγραμματισμένη νοσηλεία ή το ετήσιο Check up.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

  • Καλέστε στο 1010, από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο στην Ελλάδα
  • Για εξωτερικό καλείτε στο +30 210 946 1999
  • Σε περίπτωση βλάβης του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας καλείτε στο +30 6932 237000

Εφαρμογή Medi On

Αν έχετε την εφαρμογή Medi On μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα, με ένα κλικ, με τη «Γραμμή Υγείας 1010» της Interamerican, για να λάβετε επιπλέον συμβουλές ή καθοδήγηση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, μέσω chat ή τηλεφώνου.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κορυτσάς 1, ΤΚ 16451
Αργυρούπολη, Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 215 215 1821 , 210 9237560
FAX: 210 3000 133
Email: info@victorynet.gr
ΩΡΑΡΙΟ: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00

ΠΛΟΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Κορυτσάς 1, Αργυρούπολη

© 2019 Victory. All rights reserved. / Όροι & Πολιτική Απορρήτου