Ευχετήρια κάρτα Πάσχα - 24/4/2019
Ενημέρωση νέων προϊόντων ermis assistance προς συνεργάτες - 12/4/2019

Επιστολή Ermis Assistance

Ενημέρωση νέων προϊόντων προς συνεργάτες - 1/7/2018

A2

Ενεργοποίηση πολυασφαλιστηρίου - VictoryMap & δωρεάν διάθεση προγράμματος Victory Med - Ευρωκλινική προνόμια - 20/7/2016

A3

Ενημέρωση περιστατικών οδικής – Αλλαγή - 11/6/2015

Αγαπητοί μας συνεργάτες ,

Σας ενημερώνουμε ότι η οδική βοήθεια καλύπτει το αιφνίδιο και αβέβαιο περιστατικό. Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται κρούσματα χρήσης οδικής  αμέσως μετά την έναρξη του συμβολαίου,  θα ελεγχθούν τα περιστατικά και θα επαναπροσδιοριστούν οι συνεργάτες  που φαίνονται με μεγάλο ποσοστό χρήσης  συμβολαίων οδικής κοντά στην έναρξη του συμβολαίου.

Επίσης,  διαπιστώθηκαν περιστατικά που έκαναν  χρήση σε συμβόλαια οδικής βοήθειας με ελεύθερη χρονική διάρκεια ενός  ή δυο μηνών  και αμέσως μετά ακυρώθηκαν στην ανανέωση. Η εταιρεία μας αναγκάζεται  από σήμερα 11/6/2015, να μην καλύψει κανένα περιστατικό οδικής βοήθειας σε συμβόλαια που εκδόθηκαν με μικρότερη χρονική διάρκεια των 90 ημερών και  να μην επιτρέπει την έκδοση συμβολαίου με χρονική διάρκεια μικρότερη των τριών μηνών.

Η εταιρεία μας έχει φροντίσει να προσφέρει ειδικά τιμολόγια για πελάτες  του γραφείου σας, που δεν έχουν  οδική βοήθεια και επιθυμείτε να τους εξυπηρετήσετε . Στο site της εταιρεία μας, στα προγράμματα ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ  θα βρείτε το πρόγραμμα  VICTORY EMERGENCY (έκτατα περιστατικά) όπου μπορείτε να δείτε κοστολόγια, όρους και προϋποθέσεις.

Προτεραιότητα για την εταιρεία μας είναι,  οι συνεργάτες του δικτύου μας να έχουν την σωστή υποστήριξη,  θεωρούμε ότι η προσπάθεια μας να γινόμαστε καλύτεροι μεταξύ συνεργατών και εταιρειών που εκπροσωπούμε,  μας αναγκάζει να αναπροσαρμοζόμαστε στις καταστάσεις που δημιουργούνται με σκοπό το αμοιβαίο συμφέρον όλων μας.

Αλλαγή διεύθυνσης Online προγραμμάτων Victory - 22/5/2015

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  ότι  από  22/5/15 για την έκδοση τον συμβολαίων σας θα πρέπει να μπαίνετε στην νέα  διεύθυνση limis.victorynet.gr ή από την κεντρική ιστοσελίδα της εταιρεία μας www.victorynet.gr  είσοδος στο μηχανογραφικό.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας μας είναι  διαμορφωμένη για την εύκολη και  πλήρη πληροφόρηση όλων μας των προγραμμάτων.  Επίσης έχετε την ευκαιρία  να δείτε συχνές ερωτήσεις  των προγραμμάτων που εκπροσωπούμε, τα νέα μας, σημαντικές ανακοινώσεις, παροχές και υπηρεσίες με συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Ευχαριστήρια επιστολή προς όλους τους συνεργάτες - 17/1/2015

Αγαπητοί συνεργάτες ,

Με αυτή την επιστολή, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρέθηκαν, αλλά ακόμη και αυτούς που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση,  για την κοπή της πίττας και την έναρξη των εργασιών για το νέο έτος, που διοργανώθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 στο ξενοδοχείο Olympic Royal Hotel.

Προπάντων, όμως, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, που για 7 ολόκληρα χρόνια με τιμάτε με την υποστήριξή σας, την εμπιστοσύνη  σας, την οποία αξιοποιήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών προς όφελος των πελατών μας.

Το 2015 είναι μία νέα χρονιά, μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Σκοπό μας όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί η ορθή ανάπτυξη μέσα από τα δίκτυα ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Επενδύουμε στον ανθρώπινη παράγοντα και πιστεύουμε στην ανθρώπινη σχέση.

Συνεχίζουμε, πορευόμενοι με τις ίδιες κοινές αξίες και όραμα, ακολουθούμε την πορεία προς την επιτυχία και θέτουμε τις βάσεις για μια καλύτερη επόμενη περίοδο, με νέους στόχους, καινοτόμες ιδέες και στρατηγικές για ποιοτικές και μοναδικές υπηρεσίες.

Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για τη συνεργασία και την υποστήριξη.

Στην Victory κερδίζουμε όλοι μαζί!

Για εμάς αποτελεί στόχο και σκοπό μας!

Επιστολή προς όλους τους Δικτυάρχες - 01/10/2014

A1