ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Ανακοινώσεις των τελευταίων 12 μηνών!

26.01.2024 MED AURORA BOREALIS ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Αγαπητοί συνεργάτες,

με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την εκκίνηση διάθεσης  του πανελλαδικού προγράμματος υγείας πρωτοβάθμιας περίθαλψης  «MED AURORA BOREALIS» της ασφαλιστικής εταιρείας MEDITERRANIA ,μέσω του μηχανογραφικού προγράμματος της VICTORY.
Tο πρόγραμμα παρότι ασφαλιστικό δεν έχει κανόνες underwriting , καλύπτει όλες τις ηλικίες , έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας στον τομέα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας χωρίς ταλαιπωρία και λίστες αναμονής.
Σκοπός του προγράμματος είναι η διάθεση του συμβολαίου είτε μεμονωμένα , είτε συμπληρωματικά των δευτεροβάθμιων ασφαλιστικών προγραμμάτων σε όσους πελάτες σας το έχουν ανάγκη.

Παροχές:

 • 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο
 • Πανελλαδική κάλυψη
 • Επείγοντα περιστατικά
 • Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις
 • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις
 • Check up
 • Οφθαλμολογικός έλεγχος
 • Οδοντιατρικός έλεγχος
 • Οφθαλμολογική κάλυψη
 • Δωρεάν γυαλιά οράσεως
 • Οδοντιατρική κάλυψη
 • Κάλυψη εναλλακτικής ιατρικής
 • Κάλυψη ψυχολογικής υποστήριξης
 • Ψυχιατρική κάλυψη
 • Διατροφολογική κάλυψη
 • Κάλυψη θεραπειών ομιλίας -Λόγου -Μάθησης
 • Φυσιοθεραπευτική κάλυψη

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν πανελλαδικά, 8 νοσηλευτικά ιδρύματα ,250 διαγνωστικά κέντρα , πολυιατρεία και τουλάχιστον 2100 συνεργαζόμενοι γιατροί όλων των ειδικοτήτων. Για τη χρήση του προγράμματος απαιτείται μόνο ένα τηλεφώνημα στην 24 ώρη γραμμή υγείας 21 55 155 316  .Το εξειδικευμένο τηλεφωνικό μας κέντρο, θα φροντίσει για το σωστό συντονισμό του αιτήματος ή του περιστατικού.

Η τιμή του προγράμματος είναι  ιδιαίτερα ανταγωνιστική

Επισκεφθείτε το site του προγράμματος στη διεύθυνση  https://medaurora.victorynet.gr/

Τη  διεύθυνση και ανάπτυξη του προγράμματος αναλαμβάνει στην εταιρεία VICTORY  ο κύριος Καυκούλας Δημήτριος , ο οποίος διαθέτει  πολυετή και επιτυχημένη πορεία στο χώρο των ασφαλειών με εξειδίκευση στο κλάδο της υγείας. Προσδοκούμε, το συγκεκριμένο πρόγραμμα να είναι ένα ακόμα δυνατό  εμπορικό όπλο στην γκάμα των ασφαλιστικών σας  προϊόντων και να αξιοποιηθεί όπως εσείς κρίνετε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες των συνεργατών του δικτύου μας και να διασφαλίζουμε την απόλυτη ικανοποίησή τους.

Παρακαλούμε , όποιος συνεργάτης επιθυμεί  να προσθέσει στα ασφαλιστικά του προϊόντα το πρόγραμμα MED AURORA BOREALIS, θα πρέπει να επικοινωνήσει   με την VICTORY ,είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, είτε με τηλεφωνική επικοινωνία  , για τον ημερολογιακό προγραμματισμό ενημέρωσης του προγράμματος και τη δημιουργία πρόσθετης πράξης της σύμβασης συνεργασίας. Για λόγους δεοντολογίας θα τηρηθεί όπως πάντα σειρά προτεραιότητας.

Ευχόμαστε καλές πωλήσεις

23.01.2024 ΑΥΞΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ INTERAMERICAN ΑΠΟ 01.02.2024

Αγαπητοί μας συνεργάτες,

όπως σας έχουμε προ-αναφέρει  με την ηλεκτρονική  μας ενημερωτική αλληλογραφία στις 17/01/2024, η εταιρεία INTERAMERICAN θα προχωρήσει  σε μικρές αυξήσεις ασφαλίστρων στις κατηγορίες  EIX , ΦΙΧ μέχρι 3,5 τόνους και ΤΑΧΙ από την 1η Φεβρουαρίου 2024 . Τιμολογιακά καταφέραμε να απορροφήσουμε αυτές τις διαφορές χωρίς να μεταβάλλεται η προμήθεια του συνεργάτη μας.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στο μηχανογραφικό μας σύστημα  την Τετάρτη 31/01/2024 , την ημέρα αυτή και για 24 ώρες  δεν θα είναι διαθέσιμη η εταιρία  interamerican,  θα ενεργοποιηθεί ξανά την Πέμπτη 01/02/2024 με τις παρακάτω νέες αναγραφόμενες τιμές,

Ακολουθούν  τα καθαρά  ασφάλιστρα και τα μεικτά ασφάλιστρα των προγραμμάτων που
θα πραγματοποιηθούν οι αυξήσεις.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία  &  σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη συνεχή υποστήριξή σας.

17.01.2024 ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας  ανακοινώσουμε  τις παρακάτω σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές στον τομέα των ασφαλιστικών προγραμμάτων ,προκειμένου να ενισχύσουμε την επαγγελματική μας σχέση, παρέχοντας σας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και εσείς με τη σειρά σας  στους πελάτες σας.

MED AURORA BOREALIS : Εκκίνηση διάθεσης  του ανταγωνιστικού πανελλαδικού προγράμματος υγείας πρωτοβάθμιας περίθαλψης  «MED AURORA BOREALIS» της ασφαλιστικής εταιρείας MEDITERRANIA ,μέσω του μηχανογραφικού προγράμματος της VICTORY. Tο πρόγραμμα παρότι ασφαλιστικό δεν έχει κανόνες underwriting , καλύπτει όλες τις ηλικίες , έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας στον τομέα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας χωρίς ταλαιπωρία και λίστες αναμονής. Σκοπός του προγράμματος είναι η διάθεση του συμβολαίου είτε μεμονωμένα , είτε συμπληρωματικά των δευτεροβάθμιων ασφαλιστικών προγραμμάτων σε όσους πελάτες σας το έχουν ανάγκη.

ORBIS TRAVEL ASSISTANCE : Η Orbis Travel Assistance  αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταξιδιωτικής βοήθειας, διεθνούς εμβέλειας με 40 χρόνια εμπειρίας, αντασφαλισμένη 100% στην HDI. Μέσω της Orbis  προσφέρουμε on line εύκολα και γρήγορα ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ταξιδιωτικής βοήθειας .Απευθύνεται σε πελάτες ανεξαρτήτως έδρας και ηλικίας ,  που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με οποιοδήποτε μέσο  . Τα προγράμματα καλύπτουν :  παγκόσμιο call center 24Χ7 ,  ιατρική βοήθεια , νομική προστασία , αποζημίωση για ακυρώσεις και καθυστερήσεις, απώλεια αποσκευών, έκτακτα ιατρικά έξοδα,  ιατρική περίθαλψη, κάλυψη για ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά  sport , κάλυψη tablet, κινητά, υπολογιστές , βοήθεια σε κατοικίδια, νομική προστασία , χωρίς απαλλαγές με ανταγωνιστικά τιμολόγια και πολλά άλλα.

Προσοχή : το πρόγραμμα ταξιδιωτικής βοήθειας της Orbis Travel Assistance  υπάγεται σε καθεστώς ΦΠΑ, για όσους συνεργάτες  το επιθυμούν μπορούμε να προσφέρουμε εγγράφως οδηγίες  α) για την υπαγωγή στον ΚΑΔ  , β) για τον τρόπο απαλλαγής του ΦΠΑ   λόγω μικρών επιχειρήσεων και γ )  οδηγίες αξιοποίησης του ΦΠΑ.

INTER GL ASSISTANCE : Tα νέα ανταγωνιστικά προγράμματα  της πανελλαδικής εταιρείας οδικής  βοήθειας ,διατίθενται πλέον σε όλο το δίκτυο των συνεργατών στην Ελλάδα εκτός της Αττικής ( προετοιμάζεται σύντομα να ενταχθεί και η Αττική).

INTERAMERICAN : Από την 1η Φεβρουαρίου η εταιρεία θα προχωρήσει  σε μικρές αυξήσεις ασφαλίστρων στις κατηγορίες  EIX , ΦΙΧ μέχρι 3,5 τόνους και ΤΑΧΙ  , οι αυξήσεις  ακολουθούν αντίστοιχα την προμήθεια του συνεργάτη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες θα αποσταλεί σύντομα, ηλεκτρονική αλληλογραφία για κάθε ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη συνεχή υποστήριξή σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κορυτσάς 1, ΤΚ 16451
Αργυρούπολη, Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 215 215 1821 , 210 9237560
FAX: 210 3000 133
Email: info@victorynet.gr
ΩΡΑΡΙΟ: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00

ΠΛΟΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Κορυτσάς 1, Αργυρούπολη

© 2019 Victory. All rights reserved. / Όροι & Πολιτική Απορρήτου