ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

15/04/2020 VICTORY ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
10/04/2020 VICTORY ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί μας συνεργάτες, 

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 12/4/20 και ώρα 10:00 – 17:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αναβάθμιση του SERVER. Παρακαλούμε όπως κάνετε χρήση του μηχανογραφικού μας συστήματος πριν ή μετά του παραπάνω διαστήματος. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

01/04/2020 VICTORY ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνεργάτες  , 

Όπως όλοι γνωρίζετε , η εταιρεία μας  δημιουργεί  προϊόντα  οδικών βοηθειών σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς .Εμείς ακούμε εσάς και σε συνεργασία  με τις ασφαλιστικές εταιρείες  που μας εμπιστεύονται την τελευταία δεκαετία, δημιουργούμε  προϊόντα  αιχμής . 

Το νέο μας προϊόν EUROP ASSISTANCE LOCAL TOWING σας δίνει την δυνατότητα να προσφέρετε οδική βοήθεια με χαμηλό ασφάλιστρο .Το πρόγραμμα είναι Πανελλαδικό , απευθύνεται  σε κάθε όχημα ΙΧ επιβατικό, μεικτού βάρους μέχρι 3.500 kgr και απόστασης αξόνων μέχρι 3,5 μέτρα με μόνους τροχούς , μοτοσυκλέτες άνω των 50cc με ελληνικές πινακίδες  και με κύριες καλύψεις : 

α) επι τόπου επισκευή 

Σε περίπτωση ακινητοποίησης του καλυπτόμενου οχήματος, η EUROP ASSISTANCE  οργανώνει και αναλαμβάνει την επισκευή του στον τόπο του συμβάντος εφόσον αυτή είναι δυνατή. 

Στην επιτόπια επισκευή συμπεριλαμβάνεται και η αλλαγή χαλασμένου ελαστικού, με την υπάρχουσα ρεζέρβα του οχήματος ( η επιτόπια επισκευή απαγορεύεται, καθώς και η διάγνωση της βλάβης στους αυτοκινητόδρομους και στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας, με εξαίρεση την αντικατάσταση τροχού με τον βοηθητικό τροχό του οχήματος –ρεζέρβα ). 

β) ρυμούλκηση του οχήματος

 Η EUROP ASSISTANCE σε περίπτωση ακινητοποιήσεως του ασφαλισμένου οχήματος συνέπεια βλάβης ή ατυχήματος θα φροντίσει να μεταφέρει το όχημα μέχρι το πλησιέστερο κατάλληλο συνεργείο, πάντοτε εντός των ορίων του Νομού που έχει ακινητοποιηθεί το όχημα  και εφόσον το όχημα δεν επισκευάζεται επί τόπου ώστε να αποκατασταθεί η ικανότητά του να αυτοκινείται ασφαλώς. 

Το προϊόν προτείνεται για  πρόκτηση εργασιών ,  απευθύνεται κυρίως σε ιδιοκτήτες οχημάτων  που δεν ταξιδεύουν  πολύ και δεν ενδιαφέρονται να έχουν την κάλυψη επαναπατρισμού και ταξιδιωτικής βοήθειας. 

Το κόστος ασφάλισης διατίθεται από 20€ ετήσιο μεικτό ασφάλιστρο. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την άμεση ενεργοποίηση του προϊόντος, παρακαλούμε όπως στείλετε ένα αίτημα θετικού ενδιαφέροντος «ενεργοποίηση κωδικού του προγράμματος EUROP ASSISTANCE LOCAL TOWING»στο admin@victorynet.gr .Η εταιρεία μόλις παραλάβει την συγκεκριμένη ηλεκτρονική αλληλογραφία ,θα ενεργοποιήσει την δυνατότητα έκδοσης συμβολαίων του συγκριμένου προγράμματος στο μηχανογραφικό  μας σύστημα .Στην συνέχεια  και σε διάστημα ενός μηνός , θα σας σταλεί η πρόσθετη  πράξη της σύμβασης  του προγράμματος ,την οποία μπορείτε να την υπογράψετε , να την σκανάρετε και να την στείλετε μέσω  ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

31/03/2020 VICTORY ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνεργάτες ,

Σε συνέχεια της πρώτης μας ενημέρωσης όσον αφορά στα έκτακτα μέτρα που έχουν λάβει οι εταιρείες οδικής βοήθειας για την προφύλαξη τόσο των ασφαλισμένων μας όσο και των οδηγών τους,  σας αποστέλλουμε αυτούσια την ενημέρωση από την εταιρεία ERMIS ASSISTANCE(εξυπηρέτηση οχημάτων με έδρα στην Αττική).

Aναμένουμε  ενημέρωση από ακόμη μία εταιρεία οπότε και θα επανέλθουμε εκ νέου.

Ermis Assistance 

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί λόγω COVID-19, οι μεταφορές πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία του πελάτη στην καμπίνα του φορτηγού. Τα οχήματα μεταφέρονται ασυνόδευτα στη διεύθυνση που υποδεικνύει ο πελάτης.

Δεν προβλέπεται αποζημίωση για τη χρήση ταξί ή άλλου μέσου.

31/03/2020 VICTORY ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνεργάτες , 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν λάβει οι εταιρείες οδικής βοήθειας για την προφύλαξη τόσο των ασφαλισμένων μας όσο και των οδηγών τους ,έχει τροποποιηθεί η εξυπηρέτηση της παροχής οδικής βοήθειας ανάλογα με την εταιρεία.

Παρακάτω  σας αποστέλλουμε αυτούσια την ενημέρωση από τις δύο εταιρείες που ήδη μας απάντησαν πρώτοι και αναμένουμε την ενημέρωση από τις άλλες δύο οπότε και θα επανέλθουμε εκ νέου. 

Interamerican

Δεδομένης της ευαισθησίας που επιδεικνύει η Εταιρεία μας διαχρονικά σε περιπτώσεις εκτάκτων, ανθρωπιστικών ιδίως, περιστάσεων και λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί από τον Κρατικό μηχανισμό για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19, σας γνωρίζουμε ότι όλα τα ακινητοποιημένα οχήματα θα μεταφέρονται ασυνόδευτα από την Οδική Βοήθεια, ενώ ο  οδηγός και οι τυχόν συνεπιβαίνοντες, που θα κάνουν χρήση Ταξί για τη δική τους μεταφορά, θα αποζημιώνονται από την Εταιρία, με την προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού εξόδων. 

Στη διάθεσή σας. 

 

InterPartner Assistance 

Οι ραγδαίες εξελίξεις και οι ειδικές συνθήκες  που διαμορφώνονται από την εξάπλωση του κορονοϊού και τo χαρακτηρισμό του από τον Π.Ο.Υ. ως πανδημία, επιβάλουν τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων που αποσκοπούν  στον περιορισμό της διασποράς του ιού, στα πλαίσια προστασίας τόσο των ασφαλισμένων μας όσο και των συνεργατών μας  στον τομέα παροχής της οδικής βοήθειας. 

Συγκεκριμένα, η εταιρία μας  με απόλυτη αίσθηση της ευθύνης, σας ενημερώνει ότι μέχρι νεότερης ενημέρωσης, στις  περιπτώσεις που ακολουθούν  μεταφοράς/ρυμούλκησης ασφαλισμένου οχήματος οι επιβαίνοντες δεν θα μπορούν να μεταφέρονται με τα φορτηγά οχήματα οδικής  βοήθειας  συνεργατών. Η συνέχιση της πρακτικής αυτής θα αποτελούσε αμέλεια στην καθολική προσπάθεια  όλων  λήψης μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης  για την προστασία των εργαζομένων που είναι στην πρώτη γραμμή και συνεχίζουν να έρχονται σ ‘επαφή με πολύ κόσμο λόγω της  φύσης της εργασίας τους,  αλλά και των πελατών. 

Ειδικότερα: 

 • Δεν θα μεταφέρονται ασφαλισμένοι κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των συνεργείων. Εφόσον χρειαστεί ο συνεργάτης της οδικής βοήθειας θα αναλαμβάνει την κλήση ταξί για την μεταφορά του πελάτη με δική του χρέωση.
 • Η μεταφορά θα επιτρέπεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις (λ.χ  ακινητοποίησης  σε αυτοκινητόδρομους)  όπου ο ασφαλισμένος αδυνατεί να βρει μέσο μεταφοράς και μόνο μέχρι το σημείο όπου ο πελάτης  θα έχει την δυνατότητα μετεπιβίβασης σε άλλα μέσο μεταφοράς.
 • Στις περιπτώσεις όπου το συνεργείο είναι κλειστό, το όχημα θα φυλάσσεται στις εγκαταστάσεις του συνεργάτη οδικής βοήθειας και θα μεταφέρεται στο συνεργείο επιλογής του πελάτη την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την αναπληροφόρηση που λαμβάνουμε από το δίκτυο, οι περιπτώσεις αυτές είναι ελάχιστες, καθώς οι πελάτες έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης και  των απαραίτητων μέτρων πρόληψης και προφύλαξης. 

Ως εταιρία βοήθειας, με πρωταρχικό ρόλο τη βοήθεια και προστασία των πελατών μας, συνεχίζουμε να παρέχουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας προσαρμοζόμενοι σε όλα τα απαραίτητα μέτρα  που επιβάλλονται από την πολιτεία πρωτίστως και την διεθνή εμπειρία των άλλων υποκαταστημάτων ανά τον κόσμο. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

 

31/03/2020 VICTORY ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνεργάτες, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω εργασιών στο σύστημα της EUROP ASSISTANCE, δεν θα είναι δυνατή η έκδοση, ανανέωση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια σε συμβόλαια της εν λόγω εταιρίας, από τις 19:00 σήμερα 31/3/20 έως τις 9:00 αύριο 1/4/20. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

20/03/2020 VICTORY ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί  συνεργάτες , 

Στο πλαίσιο των πρόσφατων εξελίξεων και της τρέχουσας κατάστασης στη χώρα μας σε σχέση με την εξάπλωση του COVID-19, η εταιρεία μας VICTORY,  διαθέτει σταδιακά  σε όλους  τους υπαλλήλους της, απομακρυσμένες θέσεις εργασίας. Από  τις 23/03/20  το 90% του προσωπικού μας  θα παρέχει την υποστήριξη του γραφείου μας  απομακρυσμένα .Το τηλεφωνικό νούμερο  απομακρυσμένης υποστήριξης  που μπορείτε να χρησιμοποιείτε  είναι το 215 215 1821 . 

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα και κατάλληλα μέτρα ώστε να μην υπάρξει καμία απολύτως διαταραχή  της ομαλής και εύρυθμης εξυπηρέτησης των συνεργατών μας. Στόχος μας είναι να είμαστε κοντά  στον συνεργάτη μας και να συνεχίζουμε να στηρίζουμε την συνεργασία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στην επικοινωνία ή δεν μείνετε ευχαριστημένοι με την υποστήριξη μας, παρακαλώ να αποστείλετε  email στο cnikolakopoulos@victorynet.gr ή account@victorynet.gr

13/03/2020 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αγαπητοί συνεργάτες, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι εργασίες αναβάθμισης του μηχανογραφικού μας συστήματος συνεχίζονται, ως εκ τούτου θα είναι εκτός λειτουργίας το Σάββατο 14/3/20 έως την Κυριακή 15/3/20 στις 24:00.

Επιλέγουμε το σαββατοκύριακο με τις λιγότερες εργάσιμες ώρες και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. 

11/03/2020 ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ EUROP ASSISTANCE

Αγαπητοί συνεργάτες, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία EUROP ASSISTANCE προκειμένου να διασφαλίσει το άριστο επίπεδο των υπηρεσιών της θα πραγματοποιήσει αναγκαία αναθεώρηση ασφαλίστρων (1% με 2%)

Η αναπροσαρμογή ασφαλίστρων  θα ισχύει από την 1/4/2020 και αφορά σε  όλα τα προγράμματα οδικής βοήθειας .

Επισημαίνουμε ότι :

Δεν προβλέπεται καμία άλλη αλλαγή εκτός της αναθεώρησης ασφαλίστρων

05/03/2020 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αγαπητοί Συνεργάτες , 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας θα προβεί σε τεχνικές εργασίες  το Σάββατο  7/3/2020  από τις 9:00 π.μ. , μέχρι την Κυριακή 8/3/2020 στις 24:00 μ.μ. , και  θα είναι εκτός λειτουργίας το μηχανογραφικό σύστημα λόγω αναβάθμισης  .

28/01/2020 VICTORY MEDICAL-ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ & ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Αγαπητοί  συνεργάτες , 

Αναφορικά με το πρόγραμμα φροντίδας υγείας  victory medical , η εταιρεία  μας   θα διαθέσει στους συνεργάτες που επιθυμούν την  εκκίνηση της συνεργασίας  ( έχουν υπογράψει σύμβαση συνεργασίας & έχουμε παραλάβει τα απαραίτητα δικαιολογητικά  ) ,  διαφημιστικά τρίπτυχα έγχρωμα έντυπα του προγράμματος (επισυνάπτεται δείγμα φυλλαδίου) ,  &  έναν ανεξάρτητο ειδικό σύνδεσμο  που μπορείτε  να τοποθετήσετε  στην ιστοσελίδα  σας ή στη σελίδα του γραφείου σας στο face book ,  με βασικό σκοπό την εύκολη και εύχρηστη παρουσίαση των παροχών . 

Προσοχή , ο συγκεκριμένος ειδικός σύνδεσμος δεν παραπέμπει τον πελάτη σας ή τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας  σε άλλη ιστοσελίδα   .Ο σκοπός του συνδέσμου που σας παρέχουμε ,είναι να λειτουργεί ανεξάρτητα ώστε ο πελάτης ή ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας  να αισθάνεται ότι βρίσκεται στην δική σας ιστοσελίδα  ( δεν μπαίνει στην ιστοσελίδα της victory ,ούτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος ) . 

Παρακαλούμε ,σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για το  παραπάνω υλικό  είτε αφορά σε έντυπα ,είτε αφορά  στον ειδικό σύνδεσμο   ή και στα δυο , επικοινωνήστε μαζί μας ή απαντήστε μας στη συγκεκριμένη  ηλεκτρονική αλληλογραφία. 

Για οποιαδήποτε ιδέα επιθυμείτε να καταθέσετε ή  διευκρινήσεις που χρειάζεστε , είμαστε στην διάθεση σας .

16/01/2020 VICTORY MEDICAL ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΥΓΕΙΑΣ MEDINFOBOOK

Αγαπητέ συνεργάτη , 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι , η εταιρεία μας victory προχώρησε σε στρατηγική  συνεργασία με την  COMPUTER SOLUTIONS ABEE  η οποία  εξειδικεύεται στον χώρο της Πληροφορικής της Υγείας. Με την συνεργασία αυτή αποκτάμε την δυνατότητα να προσθέσουμε στο πρόγραμμα φροντίδας υγείας VICTORY MEDICAL   μια νέα  σημαντική παροχή , τον  ιατρικό ηλεκτρονικό φάκελο υγείας .Η παροχή με ονομασία MedInfoBook ,  διατίθεται σε εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, με λειτουργικό σύστημα IOS & android . 

Η εταιρεία COMPUTER SOLUTIONS ABEE  ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987  , καλύπτει όλες τις λειτουργικές ανάγκες ενός σύγχρονου Ινστιτούτου Υγείας  , με πελατολόγιο που αποτελείται από περισσότερα από 30 Δημόσια Νοσοκομεία και περισσότερες από 100 Ιδιωτικές Επιχειρήσεις , έχοντας δημιουργήσει το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Νοσοκομείου «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ HOSPITAL».

Το MedInfoBook είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να έχετε  την απόλυτη διαχείριση και τον έλεγχο των ιατρικών σας δεδομένων όπως εσείς θέλετε . Με το MedInfoBook υπάρχει η δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με παρόχους υγείας για την  λήψη και αποθήκευση των αποτελεσμάτων οποιασδήποτε ιατρικής εξέτασης .Ανεξάρτητα με την παροχή , δίνεται η δυνατότητα  να ανεβάζετε εσείς τα ιατρικά σας δεδομένα  ή των μελών της οικογένειας σας . Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να θυμάστε τα φάρμακα που χρησιμοποιείτε  ή τις εξετάσεις που κάνατε τα τελευταία  χρόνια  .Όλα αποθηκεύονται εύκολα και γρήγορα στους κατάλληλους φακέλους και  επιπλέον έχετε τα παρακάτω πλεονεκτήματα : 

 • Ασφάλεια στα ιατρικά σας δεδομένα.
 • Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης παρέχονται δεδομένα, τα οποία αναβαθμίζουν την ποιότητα της υγειονομικής φροντίδας που σας παρέχεται.
 • Έχετε ενεργό ρόλο στη προστασία, παρακολούθηση και διασφάλιση της υγείας σας.
 • Έχετε Έγκαιρη πρόσβαση σε αξιόπιστη ιατρική πληροφορία οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.
 • Σε συνεργασία με τον γιατρό σας γίνεται ορθή διαχείριση της εκτέλεσης ιατρικών εξετάσεων, με αποτέλεσμα τη μείωση  επιπρόσθετου ρίσκου για την υγεία σας καθώς και τη μείωση του συνεπαγόμενου κόστους.
 • Συγκεντρώνετε εύκολα όλες τις πληροφορίες που αφορούν στην υγεία σας αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων.
 • Δίνετε τη δυνατότητα στον γιατρό σας να μπορεί να παρακολουθήσει ένα ενδεχομένως μεγάλο ιατρικό φάκελο χάρη στα εργαλεία που φιλτράρουν και ταξινομούν τα δεδομένα, ώστε η τελική εικόνα να είναι αυτή που θα δώσει το καλύτερο δυνατό πόρισμα για την υγεία σας.
 • Είστε ασφαλής χάρη στη χρήση πρωτοπόρου συστήματος καταγραφής το οποίο εμπλουτίζεται συνεχώς εκμεταλλευόμενο την εξέλιξη της τεχνολογίας.
 • Μπορείτε με απόλυτη ασφάλεια, γρήγορα και στοχευμένα να μεταφέρετε οποιαδήποτε πληροφορία στους τελικούς αποδέκτες οι οποίοι καθορίζονται από εσάς τον ίδιο. 

Με οδηγό τον Medi που θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε το ιατρικό σας  προφίλ και θα σας καθοδηγήσει για την επιτυχή εισαγωγή  όλων των απαιτούμενων πληροφοριών προκειμένου να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε έναν ολοκληρωμένο ιατρικό φάκελο , επιπλέον : 

 • Σας στέλνει γνωστοποιήσεις που χρειάζονται για να ανανεώσετε τον φάκελο σας .
 • Σας υπενθυμίζει να καταχωρείτε τα δεδομένα ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε καταγράψει στο προφίλ σας .
 • Σας υπενθυμίζει να κάνετε τις καθημερινές μετρήσεις που απαιτούνται για την παρακολούθηση της υγείας σας και των αγαπημένων προσώπων σας .
 • Σας βοηθά να μην ξεχνάτε την αγωγή σας και των αγαπημένων προσώπων σας ,στέλνοντας ειδοποιήσεις .
 • Σας στέλνει χρήσιμες ιατρικές συμβουλές .
 • Σας καθοδηγεί να διαβάζετε άρθρα που αφορούν ζητήματα υγείας που σας απασχολούν . 

Η υπηρεσία θα διατίθεται από τις αρχές Φεβρουάριου στο πρόγραμμα VICTORY MEDICAL  χωρίς να αυξηθεί το κόστος του ετήσιου προγράμματος , επιβεβαιώνοντας ότι το πρόγραμμα είναι δυναμικό  και προστίθενται συνεχώς νέες παροχές και υπηρεσίες από τον  χώρο της υγείας !

Για την ενεργοποίηση του προγράμματος θα αποστέλλεται κωδικός ενεργοποίησης από την victory στον πελάτη .

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κορυτσάς 1, ΤΚ 16451
Αργυρούπολη, Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 215 215 1821 , 210 9237560
FAX: 210 3000 133
Email: info@victorynet.gr
Πλοηγηθείτε στην έδρα μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Κορυτσάς 1, Αργυρούπολη

© 2019 Victory. All rights reserved.

EnglishGreek