ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 215 215 1821

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ASSISTANCE EMERGENCY

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η VICTORY, δημιούργησε ένα πανελλαδικό πρόγραμμα εξυπηρέτησης περιστατικών οδικής βοήθειας για περιστατικά πελατών των ενεργών συνεργατών του δικτύου μας , που δεν έχουν οδική βοήθεια, με χαμηλό κόστος χρέωσης .

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται με την 24 ωρη τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης, όπου ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπός μας, θα προσφέρει την κατάλληλη βοήθεια ώστε να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο πελάτης, του συνεργάτη μας .

Περιληπτικά οι υπηρεσίες του προγράμματος  VICTORY ASSISTANCE EMERGENCY αφορούν οχήματα   ΜΟΤΟ- ΕΙΧ –ΦΙΧ  ΕΩΣ 3000 τόνους και  μεταξόνιο μέχρι 3,50 μ .

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει να μεταφερθεί σε συνεργείο της αρεσκείας του, το κόστος χρέωσης εξαρτάται από το γεωγραφικό σημείο που έχει ακινητοποιηθεί το όχημα του πελάτη και το γεωγραφικό σημείο που επιθυμεί να μετακινηθεί.

Πιο αναλυτικά:

Το κόστος χρέωσης του περιστατικού για τη γεωγραφική ζώνη της Αττικής είναι 30€ + ΦΠΑ και αφορά στις περιοχές μέχρι το δάσος  Χαϊδαρίου, μέχρι την Βούλα,  μέχρι την Αγ. Παρασκευή (Σταυρός), και μέχρι την Κηφισιά. Το κόστος υποστήριξης  για όλες τις άλλες περιοχές της Αττικής  είναι 60€ + ΦΠΑ.

Το κόστος χρέωσης του περιστατικού για όλες τις άλλες γεωγραφικές ζώνες  σε όλη  την υπόλοιπη Ελλάδα, εξετάζεται κατά περίπτωση.

  • Τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε πριν την επικοινωνία, με το συντονιστικό μας κέντρο,  για την δική σας διευκόλυνση είναι,
  1. κατηγορία οχήματος.
  2. την ακριβή τοποθεσία που έχει μείνει και την ακριβή τοποθεσία που θέλει να πάει, ο πελάτης σας.
  3. θα πρέπει να γνωρίζει ο πελάτης το κόστος  της εξυπηρέτησης και τον άμεσο τρόπο πληρωμής στο οδηγό με παραλαβή νομίμων δικαιολογητικών.
  4. αριθμό κυκλοφορίας, ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο πελάτη.
  • Σκοπός της εταιρεία μας είναι, η καλύτερη και η οικονομικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη, του συνεργάτη μας Διευκρινίζουμε ότι, η εταιρεία μας δεν έχει κανένα κέρδος από αυτήν την υποστήριξη, σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η υπηρεσία απευθύνεται κυρίως σε συνεργάτες της victory, που έχουν παραγωγή συμβολαίων οδικών βοηθειών άνω των 10 συμβολαίων μηνιαίως.
  • Το κόστος της υπηρεσίας  χρεώνεται ο πελάτης, ο οποίος καταβάλλει το συμφωνηθέν ποσό στον οδηγό της εταιρείας οδικής βοήθειας με την οποία έχει συμβληθεί η εταιρεία μας, από τον οποίο παραλαμβάνει και το σχετικό νόμιμο παραστατικό (απόδειξη παροχής).
  • Σε περίπτωση που ο συνεργάτης επιθυμεί να χρεωθεί ο ίδιος το περιστατικό, θα πρέπει να καταβάλει το συμφωνηθέν ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω e – banking  και να στείλει το καταθετήριο στην εταιρεία οδικής βοήθειας, ώστε να εξυπηρετηθεί άμεσα.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, κάθε περιστατικό εξετάζεται κατά περίπτωση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κορυτσάς 1, ΤΚ 16451
Αργυρούπολη, Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 215 215 1821 , 210 9237560
FAX: 210 3000 133
Email: info@victorynet.gr
Πλοηγηθείτε στην έδρα μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Κορυτσάς 1, Αργυρούπολη

© 2019 Victory. All rights reserved.