ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 215 215 1821

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ

VICTORY HELVETIA ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ:

✔ Η κάλυψη ισχύει για σωματικές βλάβες ή τον θάνατο κατοικίδιου ζώου, που οφείλονται αποκλειστικά και άμεσα σε οδικό τροχαίο ατύχημα (σύγκρουση, πρόσκρουση, εκτροπή, ανατροπή και κατακρήμνιση του ασφαλισμένου οχήματος), ανεξαρτήτως υπαιτιότητας του οδηγού του οχήματος.
✔ Το κατοικίδιο θα πρέπει να μεταφέρεται αποδεδειγμένα (με κάθε νόμιμο αποδεικτικό μέσο), στην καμπίνα των επιβατών του ασφαλισμένου οχήματος, να είναι ιδιοκτησίας του ασφαλιζόμενου ή της οικογένειας του. Ατύχημα σε κατοικίδια ιδιοκτησίας τρίτων επιβαινόντων στο ασφαλισμένο όχημα δεν καλύπτεται.
✔ Οι σωματικές βλάβες του κατοικίδιου θα επέλθουν άμεσα, ενώ ο θάνατός του μπορεί να συμβεί το αργότερο σε διάστημα ενός μηνός από την ημερομηνία του ατυχήματος.
✔ Στην κάλυψη σωματικών βλαβών περιλαμβάνονται αμοιβές γιατρών, χειρουργικά έξοδα, ακτινολογικές εξετάσεις, φάρμακα, καθώς και έξοδα ευθανασίας του κατοικίδιου, εάν αυτή κριθεί αναγκαία, συνεπεία του ατυχήματος, τα οποία καταβάλλονται από την εταιρία βάσει πρωτότυπων παραστατικών εγγράφων.
✔ Τα ασφαλιστικά ποσά, κατά την ετήσια διάρκεια του ασφαλιστηρίου, ανέρχονται για σωματικές βλάβες μέχρι του ποσού των 500 €, ενώ για το θάνατο μέχρι του ποσού των 500 €, με ανώτατο όριο αποζημίωσης το ποσό των 500 € συνολικά.

HELVETIA – ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ
IPID ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κορυτσάς 1, ΤΚ 16451
Αργυρούπολη, Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 215 215 1821 , 210 9237560
FAX: 210 3000 133
Email: info@victorynet.gr
ΩΡΑΡΙΟ: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00

ΠΛΟΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Κορυτσάς 1, Αργυρούπολη

© 2019 Victory. All rights reserved. / Όροι & Πολιτική Απορρήτου