ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

VICTORY ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  

Η VICTORY Ασφαλιστικοί Πράκτορες & Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων ΙΚΕ είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται μέσω ασφαλιστικών πρακτόρων, με επιτυχία στο χώρο της ασφαλιστικής αγοράς από το 2008, παρέχοντας εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες στο δίκτυο των συνεργατών της, όπως  προγράμματα οδικών βοηθειών, νομικής προστασίας, ταξιδιωτικής βοήθειας, αστικής ευθύνης διαμεσολαβούντων, φροντίδα υγείας,  υπηρεσίες web developer με στόχευση τον ασφαλιστικό κλάδο.

Διοικείται από τον Χρήστο Νικολακόπουλο, στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς και με εμπειρία άνω των 32 ετών, διατελώντας  σε όλες τις βαθμίδες ιεραρχίας στην ασφαλιστική του σταδιοδρομία, κομίζοντας  πτυχία ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, LIBRA και ΙΧΟΣ. Από το 2000 έως το 2008, διατέλεσε  με ιδιαίτερη επιτυχία ως διοικητικό στέλεχος πωλήσεων, εμπορικός διευθυντής  σε ασφαλιστική εταιρία, καθώς και  εμπορικός διευθυντής σε εταιρία οδικής βοήθειας.

Η VICTORY λειτουργεί συμπληρωματικά  και ουδέτερα  για κάθε ασφαλιστικό πράκτορα- συνεργάτη, προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα απαραίτητα για την επιχείρηση του ,σε συνδυασμό με ένα εύκολο μηχανογραφικό σύστημα (μέσα από πλήρως αυτοματοποιημένες παραμετρικές μηχανογραφικές διαδικασίες)  και οικονομικά οφέλη.

Κοιτώντας το μέλλον, επενδύσαμε σε ιδιόκτητο επαγγελματικό χώρο 350τμ, τον οποίο διαμορφώσαμε  σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Όλα τα στελέχη της εταιρείας είναι καταρτισμένα και έμπειρα στον ασφαλιστικό κλάδο ,έχοντας διατελέσει σε σημαντικές διοικητικές θέσεις ασφαλιστικών εταιρειών, γνωρίζοντας τις ασφαλιστικές ιδιαιτερότητες όπως την ασφαλιστική υποστήριξη, την ασφαλιστική ιεραρχία, καθώς και την ασφαλιστική νοοτροπία.

ΣΗΜΕΡΑ

Η VICTORY συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 1300  ασφαλιστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα, τα οποία προωθούν όλα της τα προϊόντα. Επιλέγεται  από ασφαλιστικές εταιρείες τύπου ελεύθερης παροχής, για την συμπλήρωση καλύψεων οδικής βοήθειας ή μεγάλες εταιρείες παροχής, για τη διάθεση  των προϊόντων της. Κύρια δραστηριότητά της είναι η ανάπτυξη πωλήσεων στον κλάδο οδικής  βοήθειας, κατέχοντας  το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων μεμονωμένων συμβολαίων οδικής βοήθειας της ελληνικής αγοράς, με την ιδιότητα του συντονιστή ασφαλιστικών πρακτόρων.

Η εταιρεία μας με την πάροδο των χρόνων εξακολουθεί, να κερδίζει την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας και να δημιουργεί  διαχρονικές σχέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ίδρυση της, καμία εταιρεία που εκπροσωπούμε δεν διέκοψε επαγγελματική σχέση μαζί μας, αντίθετα οι επαγγελματικές μας σχέσεις, ενισχύονται αμφίδρομα. Σήμερα αντιπροσωπεύουμε πολυεθνικές εταιρείες στις οποίες πρωταγωνιστούμε στην παραγωγική δραστηριότητα και λειτουργούμε ως θεματοφύλακες σε ομοσπονδίες – συλλόγους .

 

ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ

To 2021 η VICTORY Ασφαλιστικοί Πράκτορες & Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων ΙΚΕ άλλαξε επωνυμία και μετονομάστηκε σε VICTORY INSURANCE COORDINATOR & SERVICES ΙΚΕ.Η εταιρεία μας, αφού σταθεροποίησε την θέση της  στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά και δημιούργησε μια σημαντική αξιόπιστη εταιρική ταυτότητα, επεκτάθηκε σε επιπλέον εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα, προϊόντα παροχής υπηρεσιών.

Επίσης το 2021 δημιουργήσαμε μια νέα  εταιρεία, την MEDITOUR GROUP εταιρεία Elective & Emergency medical services .

Η MeditourGroup λειτουργεί ως εταιρεία που συνδέει κάθε πιθανό διεθνή πελάτη με τους καλύτερους επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα υπό τη συνεχή επίβλεψη μιας ομάδας ειδικών ιατρικού τουρισμού. Η εταιρεία μας συνδυάζει ιατρικές υπηρεσίες με τουριστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όπως αεροπορικά ταξίδια, διαμονή, περιηγήσεις, εστιατόρια, πολιτιστικές εκδηλώσεις, κρουαζιέρες και yachting, δίνοντας στους πελάτες μας ένα μοναδικό premium πλήρως προσαρμοσμένο πακέτο ιατρικού τουρισμού.

Επιπλέον, η MeditourGroup στον τομέα των ξενοδοχειακών Ιατρικών υπηρεσιών  δημιούργησε ένα πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών φροντίδας υγείας Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια περίθαλψη, για την αντιμετώπιση περιπτώσεων έκτακτων  περιστατικού υγείας των πελατών τους. Με την υποστήριξη της εφαρμογής Meditour (iOS & android) προσφέρουμε ξενοδοχειακές ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και πακέτα ομορφιάς συνδέοντας τους επισκέπτες του ξενοδοχείου με ειδικούς γιατρούς και διαπιστευμένα νοσοκομεία και κλινικές .

Όλες οι εταιρείες που δραστηριοποιούμαστε, έχουν ως κοινό γνώρισμα τον ασφαλιστικό κλάδο.

 

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός των  επιχειρήσεων  μας είναι, να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αξιόπιστες και καινοτόμες που δημιουργούν αμφίδρομες μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, δίνοντας την δυνατότητα μέσα από τις υπηρεσίες μας στους συνεργάτες μας να αξιοποιήσουν επαγγελματικούς κόπους πολλών ετών.

 

Χρήστος Νικολακόπουλος

Γενική Διεύθυνση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κορυτσάς 1, ΤΚ 16451
Αργυρούπολη, Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 215 215 1821 , 210 9237560
FAX: 210 3000 133
Email: info@victorynet.gr
ΩΡΑΡΙΟ: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00

ΠΛΟΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Κορυτσάς 1, Αργυρούπολη

© 2019 Victory. All rights reserved. / Όροι & Πολιτική Απορρήτου