ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η VICTORY ΙΚΕ ξεκίνησε το 2008 προωθώντας προγράμματα οδικής βοήθειας , με την ιδιότητα του ασφαλιστικού συμβούλου & συντονιστή ασφαλιστικών συμβούλων. Διοικείται από τον Χρήστο Νικολακόπουλο, στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς με εμπειρία άνω των 25 ετών. Στην ασφαλιστική του  σταδιοδρομία ο ίδιος έχει διατελέσει, σε όλες τις ασφαλιστικές ιεραρχίες, έχοντας αποκομίσει με το πέρασμα του χρόνου  πτυχία  ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ , LIBRA και ΙΧΟΣ. Τα τελευταία 14 χρόνια διετέλεσε  με ιδιαίτερη επιτυχία ως διοικητικό στέλεχος πωλήσεων σε ασφαλιστική εταιρία και εμπορικός διευθυντής σε εταιρία οδικής βοήθειας.

Η εταιρία VICTORY ΙΚΕ μετά την τριετία τροποποιήθηκε σε μεσιτική ασφαλίσεων και επεκτάθηκε κυρίως σε δικά της καινοτόμα  προϊόντα οδικής βοήθειας για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και ασφαλιστικές εταιρίες. Σήμερα συνεχίζει την ανοδική της πορεία ως εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης & συντονισμού ασφαλιστικών πρακτόρων , κατακτώντας  το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων μεμονωμένων συμβολαίων οδικής & ταξιδιωτικής βοήθειας της ελληνικής αγοράς.

Από τις αρχές του 2013 η εταιρεία μας αναπτύχθηκε σε νέα προϊόντα ,κυρίως βοηθείας  προσφέροντας εξειδίκευση στο δίκτυο της, υποστήριξη και αξιοπιστία. Ο σκοπός στην  παρουσία των νέων προγραμμάτων δημιουργήθηκε για να προσφέρει νέες παροχές και υπηρεσίες σε συνδυασμό με ασφαλιστικά προϊόντα βοηθείας δίνοντας ακόμα πιο σημαντικές λύσεις στο δίκτυο των συνεργατών μας.

Οι νέες επιπλέον καινοτόμες λύσεις για τον συνεργάτη μας , σφραγίστηκαν στα μέσα του 2016 ανακοινώνοντας :

α) το πρώτο πολυασφαλιστήριο με επιλογές ασφαλιστικών προγραμμάτων, το οποίο μπορεί να διαμορφώσει ο κάθε συνεργάτης μας σύμφωνα με τις ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα του πελάτη που εκπροσωπεί.

β) το πρώτο πρόγραμμα για smart phone, android & IOS , στην Ελλάδα με την ονομασία victorymap, για την άμεση ανεύρεση πληροφοριών σχετικά με το συμβόλαιο του πελάτη που εντάχθηκε στην εταιρεία μας μέσω του συνεργάτη μας, σε συνδυασμό με σημαντικές πληροφορίες γύρω από το αυτοκίνητο του, δώρα, παροχές, υπηρεσίες συμβεβλημένων επιχειρήσεων και κλήση προς τις συμβεβλημένες εταιρείες οδικής βοήθειας χωρίς χρέωση, αναμονές και ψυχοφθόρες διαδικασίες.

Η ανάπτυξη των εργασιών της εταιρείας βασίζεται κατά κύριο λόγο,  μέσω των διαμεσολαβούντων. Εκπροσωπούμε  τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά ονόματα και εταιρείες υπηρεσιών της ελληνικής αγοράς, προσφέροντας σημαντική υποστήριξη στο δίκτυο των συνεργατών μας, αυτοματοποιημένες μηχανογραφικές διαδικασίες, οικονομικά οφέλη, διασφάλιση στη συνεργασία και πλήρη υποστήριξη εργασιών των συνεργατών μας.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κορυτσάς 1, ΤΚ 16451
Αργυρούπολη, Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 215 215 1821 , 210 9237560
FAX: 210 3000 133
Email: info@victorynet.gr
ΩΡΑΡΙΟ: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00

ΠΛΟΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Κορυτσάς 1, Αργυρούπολη

© 2019 Victory. All rights reserved. / Όροι & Πολιτική Απορρήτου

EnglishGreek