ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

Είναι σε όλους γνωστό ότι η οργάνωση σε κάθε σύστημα διοικητικής ή πωλησιακής μορφής στο χώρο μας ποτέ δεν είναι αρκετή, αλλά κυρίως ποτέ στατική. Πέρα από την κύρια δομή στην οποία βασίζεται η κεντρική φιλοσοφία της διοίκησης, οι γενικότερες εξελίξεις, τα αποτελέσματα, αλλά  κυρίως οι προσδοκίες και οι στόχοι δημιουργούν την ανάγκη να είμαστε σε επιφυλακή για ανασύσταση και ανασυγκρότηση της οργανωτικής μορφής.

Έτσι λοιπόν και στην εταιρία μας VICTORY INSURANCE COORDINATOR & SERVICES ΙΚΕ, οι γενικότερες εξελίξεις και αλλαγές που έγιναν και που θα γίνουν στον ασφαλιστικό χώρο, αλλά ειδικότερα η υγιής εξέλιξη και η μελλοντική πορεία μας, καθώς και η στρατηγική της φιλοσοφίας μας, επιβάλουν τη συνεχή αναδιοργάνωση των διοικητικών υπηρεσιών, προκειμένου:

 

  •  Να μπορεί να ανταπεξέλθει στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πεδίο.
  •  Να προωθήσει καινούρια προϊόντα και υπηρεσίες.
  •  Να εξυπηρετήσει τον αυξανόμενο όγκο εργασιών.
  •  Να υποστηρίξει καλύτερα τον αυξανόμενο όγκο συνεργατών.
  •  Να αυξήσει το βαθμό υποστήριξης στους συνεργάτες.
  •  Να εκμεταλλευτεί περισσότερο την τεχνολογία, ώστε να εξυπηρετεί άμεσα και έγκαιρα.
  •  Να δίνει ακόμα περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση στον συνεργάτη και γενικότερα να μπορεί να δώσει μια επαγγελματική βάση, ώστε ο κάθε συνεργάτης να μπορεί να βασιστεί σε αυτό το οικοδόμημα και να μπορεί να σχεδιάζει με ασφάλεια το μέλλον του, μέσα από την σιγουριά της υποστήριξης που του δίνει η εταιρεία μας.
Τα στελέχη των διοικητικών υπηρεσιών της VICTORY INSURANCE COORDINATOR & SERVICES ΙΚΕ δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Είμαστε δίπλα  σας ,πρόθυμοι  να ακούσουμε τις δικές σας απόψεις, κριτικές και συμβουλές, που μπορούν να μας βοηθήσουν να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και αποδοτικότεροι , στη μεταξύ μας συνεργασία.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κορυτσάς 1, ΤΚ 16451
Αργυρούπολη, Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 215 215 1821 , 210 9237560
FAX: 210 3000 133
Email: info@victorynet.gr
ΩΡΑΡΙΟ: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00

ΠΛΟΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Κορυτσάς 1, Αργυρούπολη

© 2019 Victory. All rights reserved. / Όροι & Πολιτική Απορρήτου