ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η VICTORY INSURANCE COORDINATOR AND SERVICES ΙΚΕ είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της ασφαλιστικής αγοράς, παρέχοντας εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο των συνεργατών της.

Λόγω των ανακατατάξεων τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά , η εταιρεία μας επιλέγει κατάλληλα προϊόντα που σε συνδυασμό με συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης και προώθησης είναι απαραίτητα για την επιχείρηση κάθε συνεργάτη. Έτσι προσφέρει σε όλο το δίκτυο των συνεργατών της ανταγωνιστικά προϊόντα, με δυνατότητα επιλογής και διαμόρφωσης καθενός ξεχωριστά, οικονομικά οφέλη μέσα από πλήρως αυτοματοποιημένες μηχανογραφικές διαδικασίες, συνεχή εκπαίδευση και αμφίδρομες- ουσιαστικές συμβάσεις.

Η εταιρεία παρέχει στο δίκτυό της, σε ηλεκτρονική μορφή,  όλες τις διαδικασίες ασφάλισης των προϊόντων που εκπροσωπεί χρησιμοποιώντας την δική της εφαρμογή, το Victorynet Software, ειδικά κατασκευασμένο για τις ανάγκες των προϊόντων και των συνεργατών , διευκολύνοντας τον καθημερινό τρόπο συνεργασίας.

Όλα τα στελέχη της εταιρείας είναι καταρτισμένα και έμπειρα στον ασφαλιστικό κλάδο, έχοντας διατελέσει σε σημαντικές διοικητικές θέσεις ασφαλιστικών εταιρειών γνωρίζοντας τις ασφαλιστικές ιδιαιτερότητες όπως την ασφαλιστική υποστήριξη, την ασφαλιστική ιεραρχία και την ασφαλιστική νοοτροπία.

Η VICTORY συνεργάζεται με 1300 και άνω  ασφαλιστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα τα οποία προωθούν όλα της τα προϊόντα και επιλέγεται  από ασφαλιστικές εταιρείες  τύπου ελεύθερης παροχής για την συμπλήρωση καλύψεων οδικής βοήθειας ή μεγάλες εταιρείες παροχής για την διάθεση  οδικών βοηθειών . Η κύρια δραστηριότητά της είναι η ανάπτυξη πωλήσεων στον κλάδο οδικής  βοήθειας , όπου κατέχει το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων μεμονωμένων συμβολαίων οδικής & ταξιδιωτικής βοήθειας της ελληνικής αγοράς σπάζοντας  με το συμπλήρωμα της πενταετίας από την έναρξη των εργασιών της, το φράγμα των 100.000 συμβολαίων.

Η εταιρεία μας , αφού σταθεροποίησε την θέση της  στην ασφαλιστική αγορά και δημιούργησε μια  σημαντική αξιόπιστη εταιρική ταυτότητα, επεκτάθηκε σε επιπλέον εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα , χρησιμοποιώντας τα μέσα της τεχνολογίας , καταφέρνοντας  σήμερα να έχει δημιουργήσει ένα οπλοστάσιο σημαντικών ασφαλιστικών παροχών για τον συνεργάτη και πολλών εναλλακτικών λύσεων.

Σκοπός της συνεργασίας μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν μαζί μας επαγγελματικούς κόπους πολλών ετών, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί μία μακροχρόνια και αμφίδρομη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Νικολακόπουλος

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κορυτσάς 1, ΤΚ 16451
Αργυρούπολη, Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 215 215 1821 , 210 9237560
FAX: 210 3000 133
Email: info@victorynet.gr
ΩΡΑΡΙΟ: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00

ΠΛΟΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Κορυτσάς 1, Αργυρούπολη

© 2019 Victory. All rights reserved. / Όροι & Πολιτική Απορρήτου

EnglishGreek