ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΛΥΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ

Το  Victory Auto Plus, είναι  ένα πρόγραμμα πολυτιμολόγησης ασφαλιστικών προγραμμάτων και υπηρεσιών της εταιρείας VICTORY γύρω από το αυτοκίνητο.

Προσφέρει την δυνατότητα να συνδυάσει ο ασφαλιστικός  διαμεσολαβητής, τις καλύψεις των αναγκών του πελάτη  σύμφωνα με την οικονομική του επάρκεια, σε ασφαλιστικά συμπληρωματικά προϊόντα γύρω από το αυτοκίνητο.

Τα προγράμματα που εντάσσονται στο πολυασφαλιστήριο είναι:

 • ΟΔΙΚΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ : EUROP ASSISTANCE , INTERAMERICAN ΒΟΗΘΕΙΑΣ .
 • ΟΔΙΚΗ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ : EUROP ASSISTANCE
 • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ EUROP ASSISTANCE FULL PACK  ASSISTANCE .
 • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ EUROP ASSISTANCE SMALL PACK  ASSISTANCE.
 • ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ARAG – όλα τα προϊόντα .
 • ΑΜΕΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ – INTERAMERICAN.

Επίσης ο συνεργάτης έχει την δυνατότητα, κατόπιν ειδικής εμπορικής συμφωνίας με την εταιρεία και εφόσον τηρούνται οι νομικές και λογιστικές προϋποθέσεις, να ανεβάσουμε στο πολυασφαλιστήριο σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες, για το δικό του δίκτυο συνεργατών, μια δική του ασφαλιστική κάλυψη ή παροχή.

Το πρόγραμμα συνοδεύεται προαιρετικά με την εφαρμογή Victorymap. Ένα πολυεργαλείο συνεχώς αναβαθμιζόμενο στα χέρια του συνεργάτη και του πελάτη.

Το Victorymap θα το βρείτε στην διεύθυνση www.victorymap.gr, επίσης μπορείτε να το κατεβάσετε από smart phone, στο google play  (android ) & στο IOS ( app store) τοποθετώντας στην εύρεση την ονομασία victorymap.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ VICTORYMAP

Το victory map αποτελεί την πρώτη ασφαλιστική εφαρμογή για έξυπνα κινητά, βοηθά τον ασφαλιζόμενο στον κλάδο αυτοκίνητου, με χρήσιμη πληροφόρηση και άμεση κλήση χωρίς ταλαιπωρίες, χρεώσεις και αναμονές.

Θυμηθείτε πόσες φορές έχετε καλέσει τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή σας  για να ρωτήσετε, ποιο είναι το τηλέφωνο της οδικής βοήθειας;  ή ποιο είναι το τηλέφωνο της φροντίδας ατυχήματος; ή ποια είναι η ασφαλιστική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για την αστική ευθύνη οχήματος  σας;  Πάθατε κάποιο ατύχημα με το όχημα σας  και χρειάζεστε άμεσα ασφαλιστικές οδηγίες πώς να αντιμετωπίσετε την κατάσταση;

Το victory map είναι εδώ να σας δώσει την κατάλληλη αξιόπιστη  πληροφόρηση και επιπλέον!

Σας δίνει την δυνατότητα, να καλέσετε τις συμβεβλημένες με εμάς εταιρείες οδικής βοήθειας χωρίς αναμονές, χωρίς να δίνετε καμία πληροφόρηση  στον πρώτο διαθέσιμο υπάλληλο της εταιρείας οδικής βοήθειας που έχετε επιλέξει, χωρίς  να αναφέρετε στο τηλεφωνικό κέντρο της οδικής βοήθειας, ποιος είστε, τα στοιχεία του οχήματος σας,  την ακριβή διεύθυνση που βρίσκεται το ακινητοποιημένο όχημα  και ποια είναι η αιτία του περιστατικού σας

Όλα αυτά  χωρίς να χρεώνεστε την κλήση κινητής  τηλεφωνίας με τον πάροχο σας!

Έκτος των άλλων, το victory map θα σας δώσει την δυνατότητα μέσω του ΧΑΡΤΗ να ανακαλύψετε  με ευκολία δεκάδες συμβεβλημένες επιχειρήσεις  αξιοποιώντας τις εκπτώσεις, δώρα, παροχές, υπηρεσίες που προσφέρουν  σε όλους τους ενεργούς πελάτες μας.

Με τον victory map κερδίζετε ηρεμία , χρόνο και χρήμα!!!

ΔΥΝΑΤΟΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ VICTORY MAP

 • Πληροφορίες  για το  συμβόλαιο σας  στην victory,  όπως:  σε ποια εταιρεία είναι, τι πρόγραμμα έχει, πότε λήγει , ποιο είναι το τηλέφωνο υποστήριξης πελατών του προγράμματος.
 • Πληροφορίες εξεύρεσης  ασφαλιστικής εταιρείας  σχετικά με την αστική ευθύνη οχήματος .
 • Κλήση οδικών βοηθειών.
 • Τηλέφωνα οδικών βοηθειών.
 • Τηλέφωνα  ασφαλιστικών εταιρειών , φροντίδων ατυχημάτων.
 • Τηλέφωνα έκτακτων αναγκών  όπως  άμεσης ανάγκης, υγείας  και  πολίτη.
 • Ασφαλιστικές οδηγίες συνέπεια ατυχήματος.
 • Όροι προγραμμάτων πολυασφαλιστήριου victory.
 • Κατηγορίες συμβεβλημένων επιχειρήσεων.

Δώρα – Παροχές  – Υπηρεσίες  

 • Ενημερωθείτε για τις  συμβεβλημένες εμπορικές επιχειρήσεις και αξιοποιήστε τις εκπτώσεις ή τα δώρα που σας προσφέρουν.
 • Ενημερωθείτε για τις συμβεβλημένες κάθετες μονάδες συνεργείων οχημάτων , δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουν ώστε να αξιοποιήσετε τις παροχές, τις υπηρεσίες και τα δώρα που σας παρέχουν .
 • Ενημερωθείτε για τα συμβλημένα με εμάς διαγνωστικά κέντρα και ωφεληθείτε των ειδικών εκπτώσεων  – παροχών που αναφέρονται στα συμβόλαια VICTORY MED ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑ (αφορά τους  ενεργούς πελάτες) .

Προσθέστε και εσείς επιχειρήσεις χωρίς κόστος, ώστε να προβληθούν μέσω του victory map, με σκοπό  να προσφέρουν σημαντικές μοναδικές εκπτώσεις, αξιόπιστα δώρα παροχές και υπηρεσίες στους πελάτες του προγράμματος, ( οι δωρεάν προϋποθέσεις συμμετοχής επιχειρήσεων αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.victorymap.gr στο κατηγορία ΥΛΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ).

Την  εφαρμογή  victorymap  μπορείτε να την κατεβάσετε με την ονομασία victorymap  από  το play store  για android και από το app store  για  IOS.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κορυτσάς 1, ΤΚ 16451
Αργυρούπολη, Αττικής
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 215 215 1821 , 210 9237560
FAX: 210 3000 133
Email: info@victorynet.gr
ΩΡΑΡΙΟ: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00

ΠΛΟΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Κορυτσάς 1, Αργυρούπολη

© 2019 Victory. All rights reserved. / Όροι & Πολιτική Απορρήτου